Új helyre költözik családjával, éppen ezért profi, megbízható és megfelelő gyakorlattal rendelkező költöztető cég után keresgél már egy ideje? Ha költöztetés a feladat, ne kutakodjon tovább, inkább forduljon bizalommal az M-Street Kft.-hez!

Miért döntsön mellettünk, ha költöztetésről van szó? Professzionális szolgáltatásunkban nem csalódhat, hiszen társaságunk több, mint harminc éve tevékenykedik a belföldi és nemzetközi költöztetés területén – elégedett ügyfeleink nagy örömére!

Ha ránk bízza a költöztetést, akkor mindenben a segítségére leszünk! Mire gondolunk? Szolgáltatásunk nem merül ki csupán a szállításban, hiszen számíthat ránk akkor is, ha csomagolásról, dobozolásról, bútorszerelésről van szó. Természetesen a maximális biztonság velünk garantált, ennek megfelelően a szállítás-rakodás során teljes körű felelősséget vállalunk az általunk csomagolt bútorok, tárgyak épségéért is. Szolgáltatásunkat a költöztetéshez az ország egész területén igénybe vehetik megbízóink!

Ön is stresszmentesen és zökkenőmentesen szeretne költözni? Nem szeretné teherként megélni a költöztetést? Vegye igénybe szolgáltatásunkat, és mi valóban minden terhet leveszünk a válláról! Ráadásul ha költöztetést csomagolással együtt veszi igénybe, akkor még több időt és energiát is megspórolhat segítségünkkel! Megfizethető áron állunk megbízóink rendelkezésére, a költöztetés velünk garantáltan gyors, gördülékeny és biztonságos lesz. Rutinos munkatársaink a megbeszélt időpontban pontosan érkeznek a helyszínre: szaktudásuknak, illetve a megfelelő jármű-flottánknak köszönhetően a költöztetés velünk valóban gyerekjáték!

Felkeltettük az érdeklődését? Többet megtudna szolgáltatásainkról? Vagy ajánlatot kérne? Kérjük, látogasson el weboldalunkra, hiszen a www.kozmatrans.hu-n minden fontos további információt megtalálhat! Kollégáinkkal kapcsolatba léphet a +36/30-95-00-659-es telefonszámon, vagy kérheti írásban is ajánlatunkat a honlapon megtalálható űrlap kitöltésének segítségével! Bizalommal várjuk megkeresését!