Amikor új otthonba költözik valaki, természetes, hogy arra törekszik, hogy az ingatlan minden szempontból biztonságos és kényelmes legyen. A szemmel látható problémákat többnyire orvosolják az új tulajdonosok, érdemes azonban ennél körültekintőbbnek lenni, és minden fontos berendezés, illetve rendszer működését ellenőriztetni szakemberekkel. Ide tartozik a kéményseprő szolgáltatás, amit ajánlott igénybe venni ilyenkor, hogy a tulajdonosok meggyőződhessenek a tüzelőberendezés helyes és biztonságos működéséről.

kéményseprő szolgáltatás nem csupán az égéstermék-elvezető ellenőrzésére, és szükség esetén a tisztítására terjed ki, hanem igény esetén ennél átfogóbb vizsgálatra is sor kerülhet. Az égéstermék-elvezető használatával összefüggő műszaki vizsgálatok elvégzése mellett mérnöki szaktanácsadást is kérhetnek a megrendelők. A modern technikai megoldásoknak köszönhetően a kémény kamerás vizsgálata is megoldható, ami lehetővé teszi, hogy bontás és vésés nélkül ellenőrizhető legyen annak állapota, és azt a tulajdonosok is nyomon követhessék. A kéményseprő szolgáltatásnak szintén részét képezheti a műszeres füstgáz elemzés, ami arra szolgál, hogy visszajelzést adjon a tüzelőberendezés hatékonyságáról, megfelelő működéséről.

Új otthonba költözött, és szeretne mindenre kiterjedő kéményseprő szolgáltatást is igénybe venni? A Filantrop Kft.-nél jó helyen jár! Szakértőink sok év tapasztalatával, minden szükséges ismeret birtokában nyújtják a kéményseprő szolgáltatást, így biztos lehet benne, hogy a teljes körű vizsgálattal pontos képet kap a kémény állapotáról, valamint a tüzelőberendezés működéséről. Amennyiben szeretné megismerni szolgáltatásaink részleteit, látogasson el www.filantrop.org weboldalunkra, ahol minden fontos információt megtudhat! Ha kérdése lenne a kéményseprő szolgáltatással kapcsolatban, szakértőink szívesen segítenek! Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén, hívjon minket a +36-76-322-321-es telefonszámon vagy írjon üzenetet a filantrop@filantrop.org e-mail címre!