Ha elérkezik az idő a költözésre, az új ingatlan kiválasztásánál rengeteg különféle szempontot vesznek figyelembe az érdeklődők. A tökéletes otthont szinte lehetetlen megtalálni, és természetes, hogy senki sem szeretne kompromisszumot kötni, de van megoldás! Az új otthon legfontosabb kritériuma a jó elhelyezkedés, a korszerű technológiai lehetőségeknek köszönhetően ugyanis már minden más tekintetben az igényekre szabható az ingatlan. Ma már szinte csak a képzelet szabhat határt az épület átalakításának, de olyan lehetőségekkel is értékesebbé tehető az ingatlan, mint amilyen az utólagos hőszigetelés!

Sokféle eljárás és alapanyag jöhet szóba, ha utólagos hőszigetelésre van szükség, de nem mindegy, hogy melyiket választják az ingatlantulajdonosok. Az ISOCELL cellulóz szigetelés olyan egyedülálló megoldás, ami jóval túlmutat a hagyományos módszereken, ezért mindenképpen érdemes megismerkedni vele. Mi is pontosan az ISOCELL cellulóz szigetelés, és milyen előnyökkel jár az alkalmazása?

Az ISOCELL cellulóz szigetelés alapja lényegében újrahasznosított újságpapír. Egy speciális eljárással hulladékpapírból nyerik ki a fa természetes rostjait, az így előállított szigetelőanyagot pedig bórral, valamint foszfáttal kezelik, melynek köszönhetően az ellenálló lesz a tűzzel, penészesedéssel és rágcsálókkal szemben. Az ISOCELL cellulóz szigetelés kiemelkedő hőszigetelést biztosít, ugyanis hézagmentes és hőhídmentes réteget képez. Ennek köszönhetően nem csak a téli hidegben, hanem a kánikulában is segít kellemes hőmérsékletet teremteni, így tehető maximálisan komfortossá az otthon, méghozzá energiatakarékosan.

Teremtse meg álmai otthonát ISOCELL cellulóz szigetelés alkalmazásával! Ha érdekli a lehetőség, nálunk a legjobb helyen jár, hiszen csapatunk gyors és megbízható megoldást kínál a hőszigetelésre! Látogasson el a www.celluloz-hoszigeteles.hu weboldalra, ahol bővebben tájékozódhat az ISOCELL cellulóz szigetelés előnyeiről és az eljárás menetéről! Amennyiben szeretne ajánlatot kérni, esetleg kérdése van, lépjen velünk kapcsolatba a +36-70-701-1479-es telefonszámon vagy az info@celluloz-hoszigeteles.hu e-mail címen!