Lakást vagy családi házat örökölt, és szeretné eladni? Új környezetbe költözik, ezért igyekszik a tulajdonától minél előbb megválni? Ingatlan vásárlását tervezi, és segítségre van szüksége ahhoz, hogy minél hamarabb megtalálja az ideálisat? Forduljon megbízható ingatlanközvetítőhöz!

Jelenleg sokféle kedvezmény vehető igénybe a lakásvásárláshoz, de nem egyszerű a megfelelő ingatlanhoz hozzájutni. Ha szeretne a választott település eladó házainak piacára rálátni, akkor a legjobb megoldás, ha felveszi a kapcsolatot egy ingatlanközvetítővel. Az emberek napjai elfoglaltak, rengeteg a teendő, ezért általában ingatlanközvetítőt bíznak meg azzal, hogy segítsen nekik a lakásukat vagy a családi házukat eladni. Az ingatlanközvetítő több helyen meghirdeti az eladásra szánt ingatlant, és figyelemmel kíséri az érdeklődésüket, segít a ház bemutatásában, és az adásvétellel kapcsolatos ügyintézésben.

Ha Ön könnyen és rövid idő alatt szeretné megteremteni a családja számára megfelelő otthont, megjelölheti az igényeit, így az ingatlanközvetítő tudja értesíteni, ha a látókörébe került a kívánt ház. Az ingatlanközvetítő segítségével rövid idő alatt eligazodhat a meglévő kínálatban, és rengeteg fáradtságtól mentesül, amennyiben igénybe veszi a szolgáltatását.

Ha eladásra készül, de meg szeretné magát kímélni a hirdetések, és a bemutatók, tájékoztatók feladataitól, akkor bízzon meg ingatlanközvetítőt ezzel a teendővel! A szakember mindig naprakész a kereslet és a kínálat területén, ezért jelentős mértékben megkönnyíti, hogy az eladók és a vevők egymásra találjanak. A legkényelmesebb megoldás az ingatlannal kapcsolatos teendők lebonyolításához, ha igénybe veszi a munkáját.

Intézze egyszerűen és gyorsan az ingatlan adásvétellel kapcsolatos ügyeket! Megbízható segítséget kaphat, ha felkeresi Óhegy Ingatlanirodánkat. Ingatlanközvetítői díjunk bruttó 2,5-3%, amiért cserébe rengeteg feszültségtől, szervezéstől kíméljük meg Önt, és sok időt spórolhat meg. Informálódjon részletesen a szolgáltatásunkról a www.ohegyingatlan.hu weboldalon, és keressen bennünket bizalommal a 06-30-8705310-es telefonszámon, vagy írjon nekünk az ohegyingatlan@gmail.com e-mail címünkre!