A kerti medence a világ egyik legjobb dolga! Amellett, hogy közel van, még nyugalmas is, nem kell ezernyi másik emberrel megosztozni a hűsítő vízen. Sokan szerzik be a saját medencéjüket a nyár kezdetén, de a medence kiegészítőket már sokkal kevesebben, mert nincsenek tisztában azzal, hogy a higiénikus és kényelmes használathoz ezekre is szükség van, ráadásul hamar behozzák az árukat, és még spórolhatnak is velük!

A víz baktérium- és algamentességének biztosításához szükség van különféle vegyszerekre: a klór a fertőtlenítésért felel, az algaölő folyadék szerepe a nevéből kikövetkeztethető, a téliesítő folyadékok arra szolgálnak, hogy a télre le nem eresztett víz tisztaságát megőrizhessük, de ezeken kívül is találhatunk hasznos vegyszereket, amiket kifejezetten a kerti medencékhez fejlesztettek ki.

A kényelmes használatot olyan medence kiegészítőkkel segíthetjük, mint amilyen például a létra, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy könnyedén bejuthassunk a medencébe, illetve onnan ki is jöhessünk; ez különösen az olyan medencéknél fontos, amik nincsenek besüllyesztve a talajba. Ha vásárolunk a medencénkhez egy hozzá való takarót, az megakadályozza a különféle szennyeződések vízbe jutását, amikor épp nem fürdőzünk; a tisztító szerszámokkal pedig az esetleg mégis bejutott piszkot távolíthatjuk el.

Az S-Sport International Kft. webáruházában, a www.sportsarok.hu címen elérhető honlapon Ön is könnyedén beszerezhet minden olyan medence kiegészítőt, ami szükséges lehet a gondtalan kerti strandoláshoz. A kellékeket otthonából rendelheti meg, tehát kényelmesen juthat hozzájuk, hiszen házhoz szállítjuk őket, és ha garanciális problémája lenne velük, azonnal cseréljük is! Tekintse meg széles választékunkat, és rendeljen medence kiegészítőket, vagy ha szükséges, akár vízforgatós medencét is!

Ha kérdése lenne a termékeinkkel kapcsolatban, kollégáink szívesen válaszolnak rá. Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken: hívja a 06-30-784-1447-es telefonszámunkat munkaidőben, vagy írjon üzenetet az info@sportsarok.hu e-mail címre!