Keveset tartózkodik otthonában, ugyanis munkája megköveteli az állandó távollétet? Esetleg olyan ingatlannal rendelkezik, amit nem vesz igénybe egész évben? Annak érdekében, hogy épülete, és gondosan kialakított környezete megtartsa kiváló állapotát, elengedhetetlen a rendszeres ingatlan karbantartás, amit egyszerűen megoldhat erre specializálódott szolgáltatót megbízva.

A birtokunkban lévő ingatlan rengeteg munkálat elvégzését igényelheti, főként, ha nagy területről van szó. Előfordulhat, hogy több helyen is fenntartjuk épületeinket, de nem használjuk mindegyiket az év egészében. Ebben, és más hasonló esetekben is szükségünk lehet segítségre, hiszen nem biztos, hogy mi magunk el tudjuk látni az ingatlan karbantartását, és a ház körüli munkálatokat. Távol tartózkodásunk idején is rendben tudhatjuk ingatlanunk állapotát, ha ingatlanok karbantartását és felügyeletét vállaló cégre bízzuk a megoldást.

Ingatlana karbantartása és felügyelete céljából DEEP WATER Kft –nk készséggel áll rendelkezésére. Meghatározott időközönkénti állagmegóvását, parkosított területek gondozását, és minden más hasonló teendő elvégzését vállaljuk. Ingyenes helyszíni felmérést végzünk, amit követően árajánlatot készítünk. Az általunk végzett munkálatokról részletes információt nyújtunk. Webes nyilvántartásunk lehetővé teszi, hogy egyedi hozzáférést biztosítsunk az eredményes feladatok adatairól. A megbízásokat rövid időn belül, megbízhatóan teljesítjük. Ismerkedjen meg közelebbről ingatlan karbantartás és felügyelet, valamint más szolgáltatásunkkal a www.deepwater.hu internetes oldalunkon!

Ne okozzon több gondot Önnek sem ingatlana rendben tartása! Bízzon meg minket az ingatlan karbantartás felelősségteljes feladatának teljesítésével! Forduljon hozzánk ingatlana karbantartása és felügyelete céljából! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-3365374 –es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@deepwater.hu e-mail címünkre!