A társasházak szellőzésének egyik legnagyobb problémája az elhanyagoltság. Nagyon fontos a nagy mennyiségű por, és a zsírtartalmú szennyeződések eltávolítása. A társasházi szellőzők tisztításával javíthat a komfortérzetén, és egészségesebbé teheti az életteret.

Az elmúlt évtizedekben egyre népszerűbbé váltak a klímaberendezések és a különféle szellőző rendszerek. Az épületekben nélkülözhetetlen a friss levegő és a megfelelő hőmérséklet biztosítása, ezért kiváló ötlet ezeket a korszerű megoldásokat alkalmazni, azonban problémát jelent a fokozatos elszennyeződés. Ha nem fordít figyelmet a rendszeres tisztításra, kellemetlen következményekkel kell számolnia: egészségkárosodáshoz és tűzveszélyhez is vezethet, ha elhanyagolja a társasházi szellőzők tisztítását. A különböző szellőzőrendszerek elszívócsatornái fokozottan szennyeződhetnek, a felgyülemlett káros anyagok eltávolítása pedig nélkülözhetetlen. Időközönként történő tisztítással javulhat az elszívó rendszer hatásfoka, és az egészségügyi problémák miatt sem kell aggódni, a társasházi szellőzők tisztását viszont csak hozzáértő szakemberek végezhetik el, akik a jogszabályok betartásával oldják meg a feladatokat.

Megbízható módon, kedvező áron vállaljuk felmérést, a fertőtlenítést és a társasházi szellőzők tisztítását. Cégünk, a FILANTROP Kft. hatékony és biztonságos megoldást nyújt. Körültekintően, korszerű eszközök felhasználásával végezzük el a ránk bízott feladatokat. Nagy figyelmet fordítunk a káros élettani hatásokra, a tűzveszélyre és az egyéb problémákra. Kérésére videofelvételt készítünk a tisztítás eredményességének bizonyítására. Tudjon meg többet az eljárásra vonatkozó szabályokról, és tájékozódjon egyéb szolgáltatásainkról a www.filantrop.org címen megtalálható internetes oldalunkon!

Akadályozza meg a kellemetlenségek és a komoly problémák kialakulását! Biztosítsa a friss levegőt a lakók számára! Gondoskodjon rendszeresen a társasházi szellőzők tisztításáról! Felmerülő kérdéseire készségesen válaszolunk, ha felkeres bennünket. Hívjon minket a 06-20-342-5510-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a filantrop@filantrop.org e-mail címünkre!