Az elmúlt évek forró nyarait nem volt könnyű elviselni, főleg egy rosszult szigetelt, klíma nélküli ingatlanban. Emiatt sokan döntöttek a klímatelepítés mellett, de fontos tudni, hogy ez csak félmegoldás, ha mellette nem történik meg az inagtlan szigetelése is. Ha ugyanis a kellemes hőmérsékletűre hűtött levegő könnyedén kiszökik a falakon vagy a rosszul záródó nyílászárókon keresztül, az bosszantó és anyagilag is rendkívül megterhelő. Azért, hogy ezt elkerüljük, érdemes még a nyár előtt gondoskodni a szigetelésről is, amire az egyik legjobb módszer napjainkban a fújt szigetelés.

fújt szigetelés előnye, hogy a legkisebb réseket, repedéseket is képes kitölteni, így a hatékonysága rendkívül jó. Az így szigetelt ingatlanok nehezebben melegszenek át, ami a nyári forróság elleni védekezésnél óriási előny. A fújt szigetelésnek köszönhetően sokkal kevesebbszer kell használni a klímát, hiszen sokáig megmarad a belső térben a kellemes hőmérséklet. Így jelentős összeget lehet megspórolni, nem beszélve arról, hogy a kevesebb energia felhasználása környezetvédelmi szempontból is előnyös. A fújt szigetelés hosszú távon számolva visszahozza az árát, ezért érdemes rá megtérülő befektetésként tekinteni.

Napjainkban sokféle hőszigetelési technika elérhető, azonban a fújt cellulóz szigetelés sok előnnyel rendelkezik. A hatékonysága mellett fontos az is, hogy kedvező áron, gyorsan, falbontás nélkül kivitelezhető, valamint, hogy környezetbarát. Az anyag nem tűzveszélyes és nem ártalmas az egészségre, illetve rágcsálók sem károsítják. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a fújt szigeteléssel kapcsolatba, érdemes hozzánk fordulnia, ha kétségei maradtak. Kedvező áron és rövid határidővel dolgozunk.

Bővebb információért látogasson el honlapunkra, a www.szigetelescelluloz.hu weboldalra! Ha pedig további kérdése van vagy árajánlatot szeretne kérni, keressen minket bizalommal a +36707011479-es telefonszámon vagy az info@celluloz-hoszigeteles.hu e-mail címen, készséggel állunk rendelkezésére akár még ma!