Az épületfóliázás egy olyan korszerűsítési lehetőség, amivel minden ingatlantulajdonos csak nyerhet, hiszen egyszeri kiadással jelentős energiamegtakarítást lehet elérni hosszú távon. Ha még nem találta meg azt a céget, ahol az Ön igényeire szabják az üvegfelületek fóliázását, nálunk jó helyen jár!

Sokan keresik azokat a praktikus megoldásokat, amikkel optimalizálni tudják otthonuk, irodájuk energiafelhasználását. Erre ma már rengeteg különféle lehetőség van, ám akkor, ha valaki nem szeretne hosszadalmas és drága munkálatokba kezdeni, már sokkal kevesebb opció jöhet szóba. Az egyik ilyen nagyszerű megoldás az épületfóliázás, ami bármelyik ingatlan esetében modern és sokoldalú korszerűsítési lehetőséget jelent. Az üvegfólia egyszerűen, rövid idő alatt telepíthető, a művelet nem jár kosszal és felfordulással, kedvező áron érhető el, ráadásul hosszú távra szól. A fóliázott felület könnyebben tisztítható, mint az üveg, és amennyiben szükségessé válik, nyom nélkül eltávolítható. A kérdés már csak az, hogyan tudja az energiamegtakarítást szolgálni az épületfóliázás?

A hagyományos változatok mellett kaphatóak olyan speciális üvegfóliák, amik képesek minden évszakban kiváló hőszigetelést biztosítani. Ezek a fóliák a téli hidegben nem engedik kiszökni a meleget, a nyári kánikulában pedig visszaverik a napsugarakból érkező hő jelentős hányadát. Ilyen típusú fólia használatával az épületfóliázás azt jelenti, hogy lényegesen kevesebbet kell fűtésre, illetve hűtésre költeni, vagyis optimalizálható az energiafelhasználás. Ez nem csak a környezetet, hanem a pénztárcát is kíméli, így mindenkinek jó választás, aki tudatos döntésekre törekszik az ingatlanával kapcsolatban is.

A Kiss Fólia csapata többféle fóliával tud szolgálni az érdeklődőknek, ezért számunkra az sem jelent akadályt, ha az energiamegtakarítás a legfontosabb szempont, hiszen erre is van professzionális megoldásunk. Ha kíváncsi a részletekre, kattintson a www.foliazunk.hu weboldalra, ahol többet megtudhat cégünkről és az épületfóliázás lehetőségeiről! A +36-20-456-0842-es és a +36-20-432-3113-as telefonszámon, valamint a kissfolia2018@gmail.com e-mail címen várjuk megkeresését, ha épületfóliázás szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését!