Építmények bontása szakszerűen és biztonságosan, egy profi csapat segítségével! Ha megörökölte a családi házat, és szeretné a saját igényeire szabni az ingatlant, ránk számíthat!

Egy-egy jól megépített ház hosszú évtizedeken át képes kiszolgálni a családot, sőt, akár generációkon át öröklődhet. Ám könnyen előfordulhat, hogy az örökölt ingatlan sehogy sem fér bele az új tulajdonosok elképzeléseibe, és állapota miatt már a felújítás, átalakítás sem jelenthet megoldást. Ha a telek adottságai megfelelnek az igényeknek, nem érdemes megszabadulni az örökségtől, hiszen az kifejezetten értékes is lehet. Ennél sokkal jobb megoldást jelent, ha a telken lévő épületek, építmények bontása, és új ház építése mellett döntenek a tulajdonosok!

Az örökölt ingatlanhoz gyakran kapcsolódnak kedves emlékek, ám akkor, ha az otthonnak, nyaralónak sem lenne már alkalmas, nem éri meg ragaszkodni hozzá. A környék hangulata ettől nem változik meg és a nosztalgikus érzés is megmarad, viszont olyan ingatlant használhatnak az új tulajok, ami megfelel az igényeknek. Sokszor nem is kell a teljes háznak búcsút mondani, csak egy házrésznek vagy valamilyen melléképületnek, de az építmények bontása ebben az esetben is szakszerű munkát kíván.

Ha garázs, sufni vagy éppen istálló az, amire már nincs szükség, akkor is ajánlott profi segítséget kérni, méghozzá több okból is. Az építmények bontása csak kellő tapasztalat és a megfelelő eszközök birtokában végezhető gyorsan és hatékonyan, nem utolsó sorban pedig biztonságosan. Nem érdemes önállóan belevágni egy ilyen projektbe, hiszen szakemberek segítségével gördülékenyen halad a munka, és garantáltan nem fordulnak elő balesetek, illetve anyagi károk sem keletkeznek.

Ha örökölt ingatlanától részben vagy akár teljesen megszabadulna, és szeretné, hogy az építmények bontása szakszerűen történjen, bízza a munkát a Böhmer Kft.-re! Cégünk hosszú évek tapasztalatával végzi a bontással kapcsolatos teendőket, és természetesen a törmelék elszállításában, sőt, az új ház helyének előkészítésében is számíthat ránk.

Amennyiben felkeltette érdeklődését az építmények bontása, bővebben tájékozódhat szolgáltatásunkról a www.bohmerkft.hu weboldalon, szakmai kérdésekben pedig várjuk megkeresését a +36-28-559-495-ös telefonszámon vagy a bohmerkft2002@gmail.com e-mail címen!