Szeretné az ingatlanát energiatakarékossá tenni? Igyekszik a fűtési költségeket csökkenteni? Esetleg most készül az építkezésre? Ha hatékony, kiváló tulajdonságokkal rendelkező terméket keres, érdemes a Baumit grafitos hőszigetelő lemez mellett dönteni.

A régebben épült ingatlanoknál általában nem történt szigetelés. Napjainkban alapvető, hogy szigetelik a ház falát és a tetőt. Ha régi építésű a háza, akkor Ön is megteheti, hogy utólag ellátja megfelelő szigetelőanyaggal. Ha most építkezik, akkor bizonyára szerepel a költségvetésében a szigetelés is. A ház energiafelhasználását jelentős mértékben lehet csökkenteni, ha Baumit hőszigetelő lemezekkel burkolja a falakat. Ezzel a módszerrel precízen lehet a nyílászárók környékét is szigetelni. Biztos, hogy Ön is szeretne minél többet spórolni a fűtési költségeken, ezért jól jár, ha a Baumit hőszigetelő lemez felhasználása mellett dönt. Ha bővíti, átépíti vagy felújítja az ingatlanát, akkor mindenképp célszerű a szigetelést elvégezni. Az anyagok beszerzése során óriási kínálatból válogathat, a helyes döntéshez érdemes szakemberek segítségét kérni. A hőszigetelés munkálatainak elvégzését követően szükség van a vakolásra, a színezésre is, így szebb és időtállóbb lesz az ingatlan. Érdemes a nyaralók téliesítésére is gondolni, és Baumit hőszigetelő lemezt alkalmazni, mert így a hideg időszakban is ki tudja használni az épület előnyeit. Lehetősége van Baumit grafitos hőszigetelő lemezt választani, ami szürke színű, polisztirol hőszigetelő tábla. A Baumit grafitos hőszigetelő lemezzel borított ház jobban megtartja a beltéri optimális hőmérsékletet, ezért nem csak a hideg hónapokban előnyös, hanem a nyári időszakban is.

Szerezze be a megfelelő mennyiségű Baumit hőszigetelő lemezt cégünk, a Var-Szig Kft. webáruházából kedvező áron! Különböző szigetelő anyagok, vakolatok, festékek, és egyéb termékek is beszerezhetőek tőlünk. Informálódjon részletesen a www.akcios-hoszigeteles.hu weboldalon, kérdéseivel pedig keressen bennünket a 06-1-2572615-ös telefonszámon, vagy a varszig@gmail.com e-mail címen!