A padlóburkolat kialakítása minden esetben nagy figyelmet érdemel, hiszen alapvetően meghatározza a lakók kényelmét és a belső terek hangulatát. Ám a burkolat nem kevésbé fontos akkor sem, ha a kert megtervezése van soron, hiszen ez a pihenés színtere, így minden részlet nagy figyelmet érdemel. A zöldellő pázsit mellett szükség van olyan területekre is, amik jól bírják a terhelést, ám a manapság jellemző széles kínálatban nem könnyű eligazodni. A mi ajánlatunk a Megalit XL térkő! Miért érdemes ezt választani?

Megalit XL térkő természetes szépsége miatt már önmagában meggyőző, de nem csak ezt az előnyt élvezheti, aki ilyen burkolatot választ a kertbe. A teljesen szabálytalan alakú terméskövekhez képest a Megalit XL térkő könnyen lerakható, míg az öntött betonnal szemben megvan az az előnye, hogy későbbi változtatási igény esetén visszaszedhető és újra felhasználható. A térkő viszonylag nagy mérete tovább egyszerűsíti a lerakás folyamatát, ugyanakkor a minták tekintetében éppen olyan változatos lehetőségeket kínál a Megalit XL térkő, mint a kisebb méretű típusok. Egy csomagban egyforma arányban vannak négyzet és téglalap alakú térkövek, ami a minták tekintetében teret ad az egyéni elképzelések megvalósításának. A Megalit XL térkő többféle árnyalatban kapható, így az elérni kívánt hatásnak megfelelően lehet válogatni a szürke, sárgás-narancs vagy narancs-barna verziók közül.

Meggyőztük? A Szabó Térkő Bt. szakértő csapata rendelkezésére áll, ha szeretné Megalit XL térkővel szebbé és kényelmesebbé varázsolni kertjét! Az értékesítésen felül a tervezésben és kivitelezésben is számíthat ránk, ha segítségre van szüksége. Látogasson el www.vianostra.hu weboldalunkra, ahol mindent megtudhat az általunk kínált lehetőségekről és ihletet meríthet galériánk képeiből is! Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban vagy ajánlatot kérne, munkatársaink rendelkezésére állnak elérhetőségeinken. Várjuk megkeresését a +36-30-218-5530-as telefonszámon, illetve az info@vianostra.hu e-mail címen!