A lapostető javítást célszerű minél előbb elvégeztetni, hogy a tavaszi szeszélyes időjárást már ép, jól védő tetővel várhassa. Keressen minket bizalommal!

Ugyan az idei tél nem volt igazán hideg, de az ország nagy részén jelentős mennyiségű csapadék esett, aminek nem minden tetőszerkezet tudott megfelelően ellenállni. Ha Önnél is ez a helyzet áll fenn, akkor javasoljuk, hogy mielőbb gondoskodjon a lapostető javításról.

A tavasz az egyik legszeszélyesebb évszak: lehet fagy, tűző napsütés, szárazság és felhőszakadás. Néha nehéz nyomon követni, akár rövid időn belül is akkora változás mehet végbe. Éppen ezért fontos, hogyha van valamilyen sérülés a tetőn vagy már egyszerűen csak el van vékonyodva a szigetelés, akkor annak karbantartásáról mielőbb gondoskodjunk.

A lapostetőknél ez még inkább sürgető, hiszen ezeken megreked a víz, egyre beljebb szivárog a szerkezetbe és gyorsan még nagyobb kárt tud okozni. Hogy milyen lehetőségek vannak a tél folyamán keletkezett sérüléseinek eltüntetésére?

1. Lapostető javítás

Ez abban az esetben ajánlott, ha maga a szerkezet alapvetően jó állapotú, nincs elvékonyodva, csupán néhány helyen sérült meg. Megbízható eredményt ad megfizethető árért cserébe. További előnye, hogy viszonylag gyorsan kivitelezhető.

2. Lapostető felújítás

Ha a tető már szinte sehol sem nyújt megfelelő védelmet, beázik, több helyen is sérült, akkor jobban megéri a teljes szerkezet felújítása. Habár ez többe kerül, mint a javítás, a tető szinte teljesen újjá éled, és várhatóan éveken át nem lesz szükség javításra. Nagyobb munkát jelent, ezért hosszabb kivitelezéssel kell számolni.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretné egy tapasztalt, korszerű technikával dolgozó csapatra bízni a lapostető javítását vagy felújítását, látogasson el a www.minosegitetoszigeteles.hu weboldalra, ahol bővebb információt talál rólunk! Ha további kérdése merült fel, forduljon hozzánk bizalommal a 06 (20) 934 1490-es telefonszámon vagy az aquaszig@gmail.com e-mail címen, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére!