Már jóval túl vagyunk a tavasz felén, egyre jobban közelít a nyár. Minden virágba borult, és szerencsére most már az időjárás is évszakhoz illő. Bizonyára hamarosan megérkezik majd az első melegebb időszak is, de valószínűleg nem kell sokat várnunk a nagyobb kánikulára sem. Erre érdemes egy kicsit már most felkészülni, és beiktatni a klímatisztítást, ezzel még elkerülhetjük a főszezont, amikor a megnövekedett érdeklődés miatt valószínűleg csak hosszabb határidővel lesz elérhető a szolgáltatás.

klímatisztításra minden tavasz végén vagy nyár elején sort kell keríteni, de aki fűtésre is használja a berendezést, annak érdemes ősszel is beiktatnia egy alapos tisztítást. Még egy patyolat tiszta lakásban is rengeteg por található a készülékben, ráadásul mivel a berendezés működése során pára keletkezik, ezért a penész is előszeretettel telepszik meg benne. A klímatisztítással azonban megelőzhetjük, hogy a penészspórák a levegőbe kerüljenek, majd belélegezve súlyos légzőszervi tüneteket okozzanak. Sajnos hosszú távon akár asztmát is okozhatnak, a gyengébb immunrendszerrel rendelkezőkre, mint az idősek és a gyerekek, pedig különösen károsak.

klímatisztítást még az első használat előtt célszerű elvégezni, így nem kell attól tartani, hogy az egészségre rossz hatással lévő részecskék a levegőbe kerülnének. Cégünk régóta foglalkozik klímák tisztításával Érden, így nagy tapasztalattal rendelkezünk mindenféle berendezéssel kapcsolatban. A szolgáltatást rövid határidőn belül tudjuk biztosítani Ügyfeleink részére, méghozzá megfizethető áron. Annak, aki még nem iktatta be a tavaszi klímatisztítást, mielőbb érdemes minket felkeresnie, hogy már biztosan felkészülten várhassa a nyarat.

Amennyiben Ön is ebben a cipőben jár, bővebb információért látogasson el a www.a-klima.hu honlapra, ahol mindent megtalál rólunk és a szolgáltatásainkról! Ha kérdése van vagy időpontot szeretne egyeztetni klímatisztításra Érden, keresse bizalommal munkatársainkat a +36/70-243-6998-as telefonszámon vagy az info@a-klima.hu e-mail címen!