Napjainkban az energiafogyasztásért mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. Annak érdekében, hogy ezt kiküszöböljük és spórolhassunk, olyan eszközöket, berendezéseket vásárolunk, amelyek energiatakarékos funkcióval bírnak. Sokan nem tudják, de egy megfelelő redőny beszerzésével is jelentős összeget lehet megtakarítani a fogyasztáson!

Az energiatakarékosság jegyében vásárolhatunk hőszigetelő redőnyt, ami minőségi alumínium anyagból készül, alkalmazásával télen jelentős mértékben csökkenhetjük a fűtésszámlánkat! A redőny nélküli kifűtött házak hővesztesége többnyire az ablaküvegen át távozik, ennek mértéke a nyílászáró minőségétől függően akár 15-40% is lehet, vagyis csukott ablak mellett is az utcát fűtjük. Ennek megszüntetésére ajánlott hőszigetelő redőnyt felszereltetni nyílászáróinkra!

A hőszigetelő redőny alumínium lamellái környezetbarát hőszigetelő anyaggal vannak kitöltve, így a leeresztett redőny segít megakadályozni a hőveszteséget. Hideg téli estéken eresszük le a sötétítőket, de ezt akár egész napra megtehetjük. Erre az ideális megoldás, ha motorizált hőszigetelő redőnyt vásárolunk, amit, ha időzítőre állítunk, akkor ereszkedik le, amikor mi szeretnénk, úgy, hogy közben nem is tartózkodunk otthon.

A hőszigetelő redőny nem csak a hideg, hanem a forróság ellen is véd, nyáron a sötétítő alumínium lamellái kint tartják a meleget, így nem melegszik fel a lakás, és a klímát sem kell beüzemelni, a villanyfogyasztásunk pedig jelentősen csökken. A redőnyök rendkívül tartós, minőségi termékek, ellenállnak az extrém hidegnek és az UV sugárzásnak, ezért mindenképp hosszú távú befektetésként tekinthetünk a sötétítőkre!

Ha szeretne takarékoskodni, vásároljon hőszigetelő redőnyt otthonába! A terméket a Varga-Red Kft. kínálatából beszerezheti. További információkért keresse fel honlapunkat a www.redonyok.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-20-331-9147-es számon vagy írjon e-mailt az info@redonyok.hu címre!