Kötelezővé vált az Ön szolgáltatását érintően is az online pénztárgép használata? Szeretné minél költséghatékonyabban megoldani a beszerzést, vagy meglévő eszköze vár cserére? Lehetősége van olcsó pénztárgépet is vásárolni, ugyanis a használt készülékek kiváló állapotban, ugyanakkor jelentősen kevesebb anyagi ráfordítással elérhetőek.

További ágazatokra terjesztették ki az online pénztárgépek kötelező használatát, ezért fontos tisztában lennünk azzal, hogy ránk vonatkozik-e ez a szabály. Ha mi sem vagyunk kivételek az előírás alól, eldönthetjük, hogy új vagy használt, olcsó pénztárgépet szerzünk be. A pénztárgépen a napi nyitás és napi zárás feladatának teljesítése kötelező, amennyiben pedig folyamatos nyitva tartással vezetjük üzletünket, 24 óránként szükséges elvégeznünk a napi forgalmi jelentést. Fontos tisztában lennünk azzal, hogy milyen adatokat nélkülözhetetlen rögzítenünk, hiszen bármilyen kihagyás esetén nehézségekkel találhatjuk szemben magunkat. Évente számolnunk kell a szervizes felülvizsgálattal, amikor több szempontból ellenőrzik az előírásoknak megfelelő működést. Akár használt, olcsó pénztárgép beszerzése és üzemeltetése mellett döntünk, akár pedig teljesen új online pénztárgépet helyezünk készenlétbe, egyaránt elengedhetetlen megfelelnünk a követelményeknek. Érdemes olyan szolgáltatótól megrendelnünk pénztárgépünket, ahol más kellékeinkhez is gördülékenyen hozzájuthatunk, mint például árazógépek, vonalkódolvasók és egyéb hasznos, munkakörünkben folyamatosan használatos eszközök.

Kiválóan működő, olcsó pénztárgépeket és teljesen új készülékeket egyaránt kínál cégünk, az Au Cash Kft.!Használt online pénztárgépeinkre 1 év garanciát vállalva, az esetleges szervizelési munkálatokat is felkészülten ellátva nyújtjuk szolgáltatásunkat. Tekintse meg termékkínálatunkat és szerezzen bővebb információt tevékenységünkről a www.aucash.hu internetes oldalunkon!

Jusson hozzá könnyedén és kedvező áron online pénztárgépéhez! Tegyen eleget a követelményeknek nagy odafigyeléssel, probléma esetén pedig forduljon hozzánk bizalommal! Keressen minket a 06-1-405-1285-ös telefonszámunkon vagy írjon nekünk az info@aucash.hu e-mail címünkre!