Napi tevékenysége során nélkülözhetetlen a stabil számítástechnikai háttér? Különféle irodai feladatait, vagy otthoni teendőit folyamatosan gép előtt ülve végzi? Netán munkatársai részére szeretné biztosítani a lehető legjobb eszközöket? PC konfigurációk irodai és otthoni használatra is kaphatóak, többféle típus közül választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet. Annak érdekében, hogy új készüléke az adott munkaterületnek megfelelő tulajdonságokkal rendelkezzen, fontos, hogy rendelés előtt részletesen informálódjon.

A PC konfiguráció fő részeiként különböztethetjük meg az, alaplapot, a processzort, a memóriát, a háttértárolókat, a perifériákat, a tápegységet, a hűtőt, valamint egyéb más alkatrészeket. Ahhoz, hogy a számítógép gond nélkül működjön, mindezeknek kivétel nélkül tökéletesen kell betölteniük a szerepüket. A kapacitástól, a memória méretétől függ, hogy milyen programokat tudunk az adott gépre telepíteni, amiket aztán nehézség nélkül használhatunk. Attól függően, hogy irodai vagy otthoni alkalmazásra van szükségünk, eltérnek egymástól a jellemzők. Éppen ezért fontos, hogy célirányosan, igényeinknek megfelelően válasszuk ki a PC konfigurációt. Ha több gépet is működtetünk, célszerű figyelembe vennünk a kompatibilitási jellemzőket, hiszen csak így futtathatóak ugyanazok a szoftverek, amelyek a hordozható társaikon is.

Ingyenes kiszállítással, garanciát vállalva kínáljuk megbízható PC konfigurációinkat irodai és otthoni használatra egyaránt. Hatalmas termékkínálattal várjuk a Foramax Computers Bt. szaküzletében. 10 éves tapasztalattal állunk rendelkezésére, bármilyen kérdése merül fel gépével, vagy új készülék vásárlásával kapcsolatban. A különféle kiegészítőket is megrendelheti tőlünk, így egy helyen szerezhet be minden fontos eszközt munkájához, vagy otthoni tevékenységeihez. Informálódjon részletesen cégünkről és termékeinkről a www.foramax.hu internetes oldalunkon!

Végezze munkáját gördülékenyen, használjon megfelelő PC konfigurációt! Beszerzéssel kapcsolatban, illetve felmerülő kérdéseivel keressen bennünket a 06-92-318-910-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@foramax.hu e-mail címünkre!