Használt motort szeretne vásárolni, és nem szeretné, ha az adás-vétel után derülne ki, hogy egy vagyont kell ráköltenie? Szeretne biztos lenni abban, hogy a már régóta használt motorja minden tekintetben megfelel az elvárásainak, és műszaki szempontból kifogástalan? Netán problémákat észlelt, és a javítás előtt tudni szeretné, hogy mire számíthat? A motor állapotfelméréséből minden kiderül!

motor állapotfelmérés összetett folyamat, amely rengeteg lépésből áll. Elsőként a fékrendszer működése, a fékbetétek állapota, valamint a fékfolyadék szintje kerül ellenőrzésre, majd ezeket követi a motor, a folyadékok, illetve a tömítések állapota, és a hozzájuk kapcsolódó szivárgásokból, illetve a különféle diagnosztikai eszközök által adott adatokból is sok problémára lehet következtetni. Végül következnek a futómű és a kormány csapágyai, a lengéscsillapítók és a gumik, a meghajtó rendszer, vagyis a lánc és a lánckerekek, továbbá az elektromos rendszer állapotának ellenőrzése. A motor állapotfelmérésről jegyzőkönyv is készül, amelyből kiderül, hogy milyen esetleges javításokra van szükség a biztonságos használathoz, illetve azt is, hogy e javítások mennyibe is kerülhetnek, azaz használt motor vásárlása esetén megtudhatja, hogy megéri-e azt kifizetnie.

Ha szeretné a motor állapotfelmérést egy megbízható szakemberre bízni, cégünk, a Bai Motorkerékpár Szerviz az Ön rendelkezésére is áll! A motor állapotának felmérése a rutinfeladatok közé tartozik, így rövid időn belül teljes képet kaphat a motor műszaki állapotáról. Ha tevékenységünkkel kapcsolatosan további információra lenne szüksége, keresse fel a weboldalunkat, amit a www.baimoto.hu címen találhat meg, és olvasson bővebben szolgáltatásainkról, valamint azok árairól!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretné ránk bízni a motor állapotának felmérését, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén: a +36-30-347-9053-as telefonszámon, vagy a szerviz@baimoto.hu e-mail címen, és egyeztessünk időpontot!