Ahhoz, hogy bármilyen gép megfelelően működhessen, minőségi alkatrészekre van szükség. A tömítések egészen apró alkotóelemek, mégis jelentős szerepük van különböző területeken, legyen szó hengerfej– vagy bojler tömítésről. Cégünk, a Tóth és Társai Tömítésgyártó és Forgalmazó Kft. élen jár a minőségi tömítésgyártásban, számunkra nem akadály egyetlen típus sem!

Vállalkozásunk alapjait a 80-as években tettük le, egy bérházi lakásban, akkor kezdődött a tömítések gyártása, még gázpalack alkalmazásával. Sikeresen haladtunk tovább, majd 2001-ben hivatalos úton igazi családi céget sikerült alapítanunk, és a nagy áttörés 2009-ben történt meg, amikor pályázati úton jelentős összeghez jutottunk, ennek köszönhetően a már meglévő CNC gép mellé egy másikat is be tudtunk szerezni, így már rövid határidővel is le tudunk gyártani bármilyen tömítést.

Ügyfeleink száma folyamatosan nő, stabil helye van a kereskedelemben vállalkozásunknak. 2012-ben a telephelyünket is sikerült annyira kibővíteni, hogy felépítettünk egy raktárt, aminek segítségével most már készletről is tudjuk biztosítani a különböző tömítéseket, teflon- táblákat, zsinórokat, gumilemezeket.

Tisztában vagyunk azzal, hogy tömítéseket az ipar számos területén felhasználnak, és számunkra fontos valamennyi ügyfél elégedettsége, ezért mindig a maximalizmusra törekszünk kínálatunkkal, melyet mindig a vásárlók igényeit figyelembe véve bővítünk. Nem csak megvásárolhatja a tömítéseket, tanácsot is kérhet munkatársainktól, akik segítenek kiválasztani az ideális terméket!

Részletes tájékoztatást termékeinkről weboldalunkon, a www.tothtomites.hu webcímen találhat! Ha e-mailben szeretné feltenni kérdéseit, bátran írjon az info@tothtomites.hu címre, a gyorsabb ügyintézés érdekében pedig hívjon minket telefonon, a 06-20-444-7030-as számon! Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen szakmai kérdésben!