Szeretne a jelenlegi fűtőberendezés helyett korszerűbb, megbízható és költséghatékonyan alkalmazható módszert? Építkezik, és törekszik az energiatakarékos fenntartásra? A fűtés és a hűtés hőszivattyúval a lehető legjobb megoldás, hiszen környezetkímélő módon csökkentheti az energiaköltségeket.

Az egyre hidegebb napokon nem hiányozhat a lakóingatlanokból és a munkaterületekről sem a fűtésre alkalmas berendezés. Mindenki számára lényeges az energiatakarékosság, a környezet védelme. Mindezekre szükség van egész évben, így a legmelegebb hónapokban is, amikor elengedhetetlen az ingatlanok beltéri helyiségeinek hűtése.

A fűtésre és a hűtésre, valamint a meleg víz biztosítására is megfelelő megoldást nyújt a hőszivattyú. Ez a praktikus, egyszerűen használható, időtálló készülék nagy segítséget jelent bárki otthonában. A fűtés és a hűtés hőszivattyúval könnyen kivitelezhető, és hosszú éveken keresztül teszi lehetővé a kényelmes, környezetbarát, energiahatékony életvitelt.

Fontos a hőszivattyús rendszer helyes megtervezése, majd a megfelelő készülék kiválasztása:

– Tisztában kell lenni a felépítéssel, a fűtési követelményekkel, és nem maradhat el az ingatlanon belüli hőveszteség és a hőigény kiszámítása.

– Ezt követően kerülhet sor az ideális típus beszerzésére.

– Lényeges a hőszivattyú potenciális teljesítménye és a tényleges teljesítménye közötti különbség, mivel meghatározó tényező a külső hőmérséklet.

– A túl kicsi hőszivattyú nem tud eleget tenni az igényeknek, a túl nagy készülék szintén problémákat okozhat.

Egyéni igényre szabott, környezetbarát szolgáltatást vehet igénybe az ESTÉ – Credit Side Kft.-nél. Többféle típus áll a rendelkezésére, így könnyen hozzájuthat a tökéletes hőszivattyúhoz. Egyszerűen működtethető, hosszú időn keresztül megbízható berendezések kaphatóak, amelyek sokoldalúan alkalmazhatóak.

Részletesen olvashat a Japánban készült, csendesen működő termékekről a www.chofu-hoszivattyu.hu internetes oldalon. A Chofu monoblokkos, inverteres levegő-víz hőszivattyú A +++ energia besorolású, fűtésre, hűtésre, HMV készítésre alkalmas. Bármilyen kérdése merül fel, hívja bizalommal a 06-20-2689757-es telefonszámot, vagy írjon a tibor.sulyok@gmail.com e-mail címre!