infonegyed.hu

Váltson új egészségügyi munkaruházatra!

2018-10-30 Divat

A kórház, az orvosi rendelő, a váróterem mind olyan helyszín, ahol a többség már megfordult betegként vagy pedig látogatóként. Természetesen egyikhez sem kellemes élmények társulnak. A legtöbbünknek megvannak az egészségüggyel kapcsolatos negatív beidegződései, amik összekapcsolódnak az ezekhez a helyekhez köthető emlékekkel. A jellegzetes, zöld színű kiegészítők, a fehér nővér ruhák, a fertőtlenítő szag.

Az egészségügyi dolgozók, orvosok munkaruhája többnyire mindenhol ugyanaz a jól ismert és valljuk be, nyugtalanságot keltő ruha, köpeny, cipő együttese. Szerencsére ma már van arra mód, hogy változtatni lehessen ezen. Egy átgondoltan kiválasztott egészségügyi munkaruházat mindenkinek előnyére válik. A betegek számára sokkal bizalomgerjesztőbbé válik a környezet, a gyógyulás gyorsabbá válhat, a látogatók számára szimpatikusabbá válhat az intézmény, az alkalmazottak jobban érzik magukat a munkaruhájukban, és végül, de nem utolsó sorban az intézmény arculatának pozitív alakulásához is hozzájárul az új, jól megválasztott egészségügyi munkaruházat.

Az egészségügyi munkaruházat ma már ugyanúgy lehet egyedi tervezésű darab, mint egy hétköznapi, utcai öltözet. Mi az előnye egy ilyen egészségügyi munkaruházatnak?

Először is a jól megtervezett modelleknél már lehetőség van a hagyományos darabok hibáinak kiküszöbölésére. Alapanyagukat tekintve előnyösebb a poliészter, mint a pamut, a műszálas anyag ugyanis hosszú távon sokkal inkább kényelmesebb, strapabróbb, nem gyűrődik. A tervezés során olyan praktikus részletek, kreatív megoldások is helyet kaphatnak a ruhákon, amiktől a mindennapi munka elvégzése egyszerűbb. Szabása, fazonja a komfortos viselet mellett arról is gondoskodik, hogy az egészségügyi munkaruhában csinosnak érezzék magukat viselőik.

A www.kavaichef.hu weboldalunkon megismerheti a legújabb egészségügyi munkaruházat divatot! Ha a Kávai Design katalógusainak végére ér, Ön előtt is világossá válik, hogy van élet az egyszerű, jól ismert munkaruházaton túl is! Ha úgy gondolja, hogy szívesen rendelne termékeinkből, válassza ki az Önnek tetsző darabokat, és keressen minket bizalommal! Elérhetőségeink bármelyikén kapcsolatba léphet velünk a részletekért, hívjon minket a +36-30-749-9129-es telefonszámon vagy írjon a kavai@kavai.hu e-mail címre, szívesen segítünk!