A szemöldök az arc legfontosabb része, ezért a hölgyek folyamatosan a tökéletes szemöldökforma kialakításán munkálkodnak. Sajnos ez nem mindig sikerül, mert már alapvetően olyan formával rendelkeznek, amit nehéz alakítani, így a végeredmény mindig bosszúságot okoz. Ha megunta az állandó formázást, akkor Önnek találták ki a 3D szálas szemöldöktetoválást!

Napjainkban már nem divat a teljesen kiszedett szemöldök, mert a nagyon vékony, rajzolt típusa rendkívül előnytelen, természetellenes hatást kelt. A 3D szálas szemöldöktetoválás ideális megoldás azok számára, akik elégedetlenek szemöldökformájukkal, de ezért nem akarják teljesen lecsupaszítani annak területét, és helyette egy természetellenes megoldást alkalmazni.

A 3D szálas szemöldöktetoválás technikájának a lényege, a szálak dőlésén és színük összetételén alapszik. A formázás során legalább 2-3 színű pigmentet használ fel a kozmetikus, a jellegzetes fény-árnyék effektus kialakításához, legfőképp ennek köszönhető a naturalisztikus hatás. A szálakat speciális mikrotűkkel helyezik fel, növekedésük irányát figyelembe véve. A 3D szálas szemöldöktetoválás időtartama körülbelül 1-2 év, ezután frissíteni kell.

Ez a szemöldökformázási technika nemcsak azoknak előnyös, akik állandó harcot vívnak a tökéletes kialakítás érdekében, betegség miatt előfordulhat a szálak kihullása, és pótlásukra ez a megoldás a legideálisabb. Sötét szemöldökkel rendelkező hölgyek számára is ajánlott, akiknél fennáll, hogy kuszák, nem tökéletes irányba nőnek a szálak, és szeretnének ezen az állapoton javítani. Világos szemöldök esetében pont az ellenkezője áll fenn, akik ilyen adottsággal rendelkeznek, inkább azt szeretnék hangsúlyozni, hogy nekik is hangsúlyos a szemöldökük, így a hajszínüktől egy picit sötétebb árnyalattal megoldható ez a probléma. Ha rövid időre is, de nem kell vásárolni különböző szemöldökformázó készleteket, és pihentethetjük a szemöldökcsipesz használatát is, köszönhető mindez a 3D szálas szemöldöktetoválásnak.

Ha elégedetlen szemöldökformájával, keressen fel, és segítek ezen változtatni! Kutassy Krisztina vagyok, orvosi-és sminktetováló kozmetikus mester. Szolgáltatásaimról honlapomon, a www.smintetovalascentrum.hu címen tájékozódhat! Kérdés esetén hívjon telefonon a 06-70-450-2319– es számon vagy írjon e-mailt a kutassy.krisztina@gmail.com címre!