A tetoválás művészete egyidős az emberiséggel, de nagyon sokáig csak egyszínű minták készültek. A színes tetoválások csak a legújabb korban jelentek meg, manapság pedig kicsit visszaszorultak a rengeteg geometriai minta és az egyszerű tetoválások térnyerése miatt. Sokan mégis választják inkább a színes tetoválást, hiszen sokkal kevésbé komor, inkább vidám hatásuk van, ráadásul ma már inkább az számít egyedinek, ha egy tetoválás színes.

Napjainkban hétköznapi dolognak számít a tetoválás, így a színes tetoválások is. A minta természetesen egyéni ízlés kérdése, de az biztos, hogy ha nem valamilyen egyszerűbb ábrát szeretnénk, hanem közel élethű másolatot valamiről, akkor alaposan át kell gondolnunk, hogy melyik tetováló szalon melyik művészétől kérünk időpontot. Az interneten kering néhány gyűjtemény rettenetesen elrontott tetoválásokról, amik csak addig viccesek, amíg nem rajtunk köt ki egy hasonlóan torz minta. Szerencsére azért lehet találni olyan művészt, aki nem csak papíron, de az emberi bőrön is képes olyat alkotni, ami szinte „lejön a képről”, vagyis tökéletesen adja vissza a megrendelő elképzelését.

Fontos tudni, hogy elsőre nem ajánlott a színes tetoválás, sőt, a bonyolultabb minták sem, inkább valami egyszerű, kisméretű ábra, mert így kiderül, hogy mennyire bírjuk a fájdalmat. A színes festéket ugyanis valamivel mélyebbre kell juttatni, ami erősebb fájdalommal jár, mint a fekete kontúr.

Ha cégünk, az SC-Tattoo Kft. győri tetováló szalonját választja, akkor a színes tetoválás elkészítését korszerű eszközökkel végzi el egyik művészünk, akinek munkái alapján Ön is könnyedén fog egy határozott igennel felelni a kérdésre: szeretne-e tetoválást? Ha megtekintené referenciamunkáinkat, keresse fel a www.tattoosilver.hu címen elérhető weboldalunkat, és böngésszen a galériában! Bármilyen kérdése merül fel, vagy időpontot szeretne kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén: hívjon bennünket a 06-20-497-5171-os telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet a tattoosilver@gmail.com e-mail címünkre!