Nyáron a legtöbb ember a vászoncipők és a szandálok mellé teszi le a voksát, hiszen ezek számítanak a legelterjedtebb és legnépszerűbb lábbeliknek ebben az időszakban, ám vannak, akik nem részesítik előnyben ezeket, hiszen a nyilvánvaló előnyeik mellett van néhány hátrányuk is: a vászoncipők viszonylag könnyen és gyorsan bekoszolódnak, a tisztításuk pedig meglehetősen körülményes és hosszasan száradnak, a szandálok ezzel szemben nem védik eléggé a lábat. A lyukacsos cipő a két lábbeli-típus előnyeit egyesíti, a hátrányokat pedig kiküszöböli, így ideális választás azok számára, akik szeretnének megszabadulni a nyári cipőviselés problémáitól.

lyukacsos cipők felsőrésze bőrből készül, ami rögtön kiküszöböli a tisztaság problémáját, hiszen könnyedén tisztítható és ápolható, emellett persze tartósabb is, mint a vászonból készülő cipők. A bőr felsőrésznek és a zárt orrnak köszönhetően ugyanúgy védik a lábat, mint bármilyen egyéb cipő, az oldaluk viszont lyukacsos, ami megfelelő szellőzést is biztosít a forró, nyári napokon, akár csak egy szandál. E kialakításnak köszönhetően a lyukacsos cipő a legjobb lábbeli mindenki számára, legyen nő, avagy férfi!

Cégünk, a VI-BA Kereskedőház Kft. webáruházából Ön is beszerezheti a lyukacsos cipőket az idei, nyári szezonra, és megfeledkezhet a szandálok és vászoncipők által okozott gondokról! Kínálatunkban férfi és női változatban is fellelhetőek a lyukacsos cipők, így mindenki megtalálhatja azt a típust, ami a leginkább megfelel az elképzeléseinek. Vásárolja meg Ön is, és érezze magát minden nap kényelmesen!

Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a különleges kialakítású lábbeli, látogasson el weboldalunkra a www.vibacipo.hu címen, tekintse meg kínálatunkat, majd rendelje meg a választott típust csupán néhány kattintással! Ha kérdése lenne a lyukacsos cipőkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén: a 06-29-410-648-es telefonszámunkon, vagy az info@vibacipo.hu e-mail címünkön!