A rendezvények világához hozzátartoznak a hostessek is, akik segítik az esemény gördülékeny lebonyolítását. Bármilyen típusú rendezvényen akad feladat a hostessek számára, egy családi rendezvényen éppen úgy, mint egy sajtótájékoztatón vagy pedig egy konferencián.

A sajtótájékoztató és a konferencia a szakmai, hivatalos jellegű rendezvények közé tartoznak, amire a szakma képviselőit hívják meg. A hostessekre egy ilyen rendezvényen sokrétű feladatot lehet rábízni. Ott van mindjárt a vendégek fogadása, majd a ruhatár és a vendéglista kezelése. Amennyiben a helyszín megkívánja, az útbaigazításhoz, a programok menetrendszerű lebonyolításához is lehet  hostess szolgáltatásra támaszkodni. Az előadások, programok előtt és közben is jelen vannak a hostessek és segítséget nyújtanak az ültetésben, az eszközök kiosztásánál stb.

hostessek kellemes megjelenésükkel, udvarias, de energikus fellépésükkel és tettre kész magatartásukkal minden problémát és fennakadást el tudnak simítani. A kisebb, de fontos feladatok, a kommunikáció és az események előre lendítése mind a hostessek feladatkörébe tartozik. A fiatal, de tapasztalt lányok és fiúk csapatának jelenléte minden sajtótájékoztatón, konferencián üdítően hat.

A  hostess szolgáltatás nélkül nehéz lenne összefogni egy szakmai rendezvény eseményeit, programjait anélkül, hogy az ne idézne elő valamilyen problémát. Szükség van a  hostess szolgáltatásra, mert jelentéktelennek tűnő, de annál fontosabb dolgok lebonyolításával tud hatékony segítséget nyújtani abban, hogy a résztvevők arra tudjanak koncentrálni, amiért megérkeztek és legfőképpen ne maradjanak le semmiről. Nem utolsó sorban az ápolt, dekoratív megjelenés hozzátesz a  hostess szolgáltatás nívójához is, hiszen a hostessek kellemes hatással vannak az emberekre és a rendezvény arculatának pozitív kicsengését is erősíteni tudják.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a  hostess szolgáltatások iránt és kifejezetten sajtótájékoztatóra vagy szakmai konferenciára szeretne igénybe venni hostess csapatot, csak lépjen velünk kapcsolatba! A www.applepshostess.hu weboldalon az Apple PS Hostess ügynökség elérhetőségeit találja: info@applepshostess.hu, +36 1 261 1649, +36 30 579 9999.