A teherautók felépítése értelemszerűen sokmindenben különbözik a személyautókétól, hiszen nagy terhek szállítására lettek tervezve. Mindkettő működéséhez nélkülözhetetlen az akkumulátor, ám természetesen más-más típusra van szükség. A teherautó akkumulátorok elsősorban méretükben különböznek a személyautókba szánt változatoktól, de ebből következik, hogy a kapacitás és az indító áram tekintetében is eltérnek. Mire érdemes figyelni a választásnál?

teherautó akkumulátor méretek tekintetében sokféle opció van, de közel sem annyi, mint a személyautók esetében. Ennek ellenére körültekintőnek kell lenni a választásnál, hiszen az ilyen járművek energiaszükséglete igencsak változó lehet annak függvényében, hogy milyen berendezésekkel, illetve elektronikával vannak ellátva. Emellett érdemes figyelmet fordítani a választásnál a teherautó akkumulátor márkájára, a gyártó ugyanis a minőségre is következtetni enged.

Nagy népszerűségnek örvendenek a Perion teherautó akkumulátorok, ezek ugyanis a legszigorúbb minőségi követelményeknek is képesek megfelelni. Hosszú távon gondoskodnak a kiváló indításról és az egyenletes energiaellátásról, de hírnevüket nem csak megbízhatóságuknak köszönhetik. Az ilyen járművek üzemeltetése igen magas költségekkel jár, ezért az ár is fontos szempont a választásnál, és a Perion teherautó akkumulátorok ennek az elvárásnak is eleget tesznek, hiszen nagyszerű ár-érték arányban kaphatóak.

Szakértők segítségére lenne szüksége az ideális teherautó akkumulátor kiválasztásában? Esetleg pontosan tudja, mit szeretne, csak eddig nem talált megfelelő helyet a vásárláshoz? A Csorba Akku Kft. kínálatában helyet kapott többféle Perion teherautó akkumulátor, de más gyártók termékeit is forgalmazzuk, és igény szerint szívesen segítünk a választásban. Látogasson el www.csorba-akku.hu weboldalunkra, ahol mindent megtudhat az általunk biztosított lehetőségekről, kérdéseit pedig tegye fel bátran elérhetőségeink egyikén! Lépjen velünk kapcsolatba a +36-1-379-3142-es telefonszámon vagy az info@csorba-akku.hu e-mail címen!