Természetes, hogy az autótulajdonosok nagy figyelmet szentelnek annak, hogy megóvják a járművet a különféle környezeti hatásokkal és véletlen balesetekkel szemben. Ez azonban nem elegendő, arra is gondot kell fordítani, hogy az autó a lopással szemben is védelmet élvezzen. Napjainkban már rengeteg korszerű védelmi rendszer érhető el, ám ezeket előbb-utóbb megtanulják kijátszani a tolvajok, ezért ajánlott egyéb módszert is bevetni. Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a szélvédő gravírozás, ami egy rendkívül egyszerű, mégis hatékony módja az autó védelmének. Mit érdemes tudni erről az eljárásról, és milyen előnyökkel jár az alkalmazása?

szélvédő gravírozás lényegében azt jelenti, hogy az autókat egy speciális módszerrel megjelölik, melynek köszönhetően azok könnyen beazonosíthatóvá válnak. A tolvajok számára kockázatos egy ilyen jármű eltulajdonítása, hiszen nagy az esély a lebukásra, ezért rendszerint elkerülik azokat. A szélvédő gravírozás segítségével többféle módon lehet megjelölni a járműveket, leggyakrabban a rendszám, a motorszám vagy az alvázszám kerül rá az üvegekre. Felmerülhet a kérdés, hogy ezek közül melyiket érdemes választani, ha szélvédő gravírozás mellett döntenek a tulajdonosok. Önmagában a rendszám vagy a motorszám feltüntetése rizikós, ugyanis ezek változhatnak, szemben az alvázszámmal, ami az autó teljes élettartama alatt ugyanaz marad. Érdemes tehát minél több módon beazonosíthatóvá tenni a járművet annak érdekében, hogy a szélvédő gravírozás maximális biztonságot nyújtson.

Érdekli a lehetőség, és szeretne megismerni egy megbízható csapatot, akik számára a szélvédő gravírozás rutin feladat? Az Autóüveg Centrum szakértőire számíthat! Munkánkat gyorsan és pontosan végezzük, igény szerint vállaljuk a rendszám, a motorszám és az alvázszám gravírozását is. A szolgáltatás részleteiért látogasson el a www.autouvegcentrum.hu weboldalra, amennyiben pedig szeretne időpontot egyeztetni velünk, várjuk megkeresését a +36-88-400-876-os telefonszámon vagy az info@autouvegcentrum.hu e-mail címen!