Aki autót vásárol, annak azzal is számolnia kell, hogy a magántulajdon nem mindenkinek szent, és az új jármű sajnos nem csupán számára jelent értéket. A gyárilag beépített biztonsági rendszer önmagában nem nyújt megbízható védelmet, ezért az autó vásárlásával együtt annak biztonságáról is érdemes gondoskodni. Sokféle megoldás érhető el a riasztóktól a mechanikus védelmi eszközökig, ám ezek nem jelentenek komoly védelmet, inkább csak elnyújtják a lopás idejét. A legújabb technológiát képviselő műholdas nyomkövető pedig kifejezetten hatékony ugyan, viszont rendkívül drága, így az autó megvásárlása mellett már nem biztos, hogy belefér az erre szánt anyagi keretbe. Mi a megoldás?

A legjobb választás a szélvédő gravírozás, ami védelmet nyújt a bűnözőkkel szemben, ugyanakkor maga a szolgáltatás megfizethető áron vehető igénybe, így minden szempontból okos döntés. A szélvédő gravírozás segítségével a választott módon megjelölhető az autó, méghozzá úgy, hogy az azonosítást szolgáló jel gyakorlatilag eltávolíthatatlan, illetve csak igen magas költségek árán lehet megszabadulni tőle. Az ilyen módon megjelölt autókat ennélfogva nem éri meg eltulajdonítani a bűnözőknek, ezért rendszerint inkább „könnyebb zsákmány” után néznek.

Statisztikák bizonyítják, hogy a szélvédő gravírozás valóban magas biztonságot nyújt, ezért mindenképpen megéri fontolóra venni az autó megvásárlását követően. Aki úgy dönt, hogy igénybe veszi a szolgáltatást, többféle opcióból választhat, rendszámot, motorszámot és alvázszámot is szokás az üvegbe gravírozni. Mivel ezek közül az alvázszám az, ami biztosan változatlan marad az autó teljes életciklusa alatt, azt semmiképpen sem érdemes kihagyni szélvédő gravírozás esetén.

Felkeltette érdeklődését a szélvédő gravírozás lehetősége? Az Autóüveg Centrum szakértő csapata rendelkezésére áll, hogy minimálisra tudja csökkenteni a frissen vásárolt autó eltulajdonításának kockázatát. Szolgáltatásunkról bővebben tájékozódhat a www.autouvegcentrum.hu weboldalon, ha pedig további részletekre kíváncsi a szélvédő gravírozás kapcsán, várjuk megkeresését! Forduljon hozzánk bizalommal a +36-88-400-876-os telefonszámon vagy az info@autouvegcentrum.hu e-mail címen!