Motor felni javítás lényegesen kedvezőbb megoldás, mint a csere, profi szakemberek segítségével pedig gyorsabb és egyszerűbb, mint gondolná! A biztonságos közlekedés elengedhetetlen feltétele a felni hibátlan állapota, ezért ha a javítás szükségessé válik, ne halogassa!

A felni lényegében a kerék váza, ennélfogva állapota és minősége jelentősen befolyásolja a közlekedés biztonságát. Ha veszít szabályosságából, behorpad, megreped, vagy akár letörik belőle egy darab, már nem tudja maradéktalanul betölteni szerepét. A deformálódáshoz elég lehet egy szerencsétlen találkozás egy kátyúval vagy útpadkával, a problémát pedig mielőbb meg kell oldani a balesetek elkerülése érdekében. Sokan úgy vélik, hogy ilyenkor az új felni vásárlása az egyetlen lehetőség, pedig van ennél sokkal jobb megoldás is, hiszen a problémás alkatrész motor felni javítás segítségével megmenthető!

Szakszerű javítással búcsút mondhatnak a tulajdonosok a felni egyenetlenségeinek és sérüléseinek, ehhez pedig nem kell más, mint egy jó motorszerviz. A motor felni javítás eredményeképpen újra optimálissá tehető az úttartás, de az abroncs és a futómű alkatrészek élettartama is növelhető. A javítás hagyományos acélfelniken és újabb típusú alufelniken egyaránt elvégezhető, így bármelyik tulajdonos számára jó döntés. Alumínium felnik esetén ráadásul nem csak az optimális működést szolgálja a motor felni javítás, hanem esztétikai szempontból is fontos, hiszen a sérült fényezés igencsak lehangoló látványt tud nyújtani.

Ha a motor felni javítás nem várhat, és profi segítségre van szüksége, nálunk a legjobb helyen jár! Szervizünk bármilyen típusú felni javítását vállalja, szolgáltatási palettánkat görgőzés, hegesztés, perem polírozás, szinterezés és fényezés is színesíti. A motor felni javítás lehetőségeiről többet is megtudhat, ha a www.motorszervíz.hu weboldalra kattint, szakmai kérdéseit pedig tegye fel bátran elérhetőségeink egyikén. Várjuk megkeresését a +36-30-972-0320-as telefonszámon, valamint a fancsi.motor@gmail.com e-mail címen!