Gépjárműve a téli időszakban is társa marad, ugyanis útjait a hideg, csapadékos időben sem hagyhatja ki? Elengedhetetlenül fontos, hogy az általános ellenőrzésen kívül nagy figyelmet fordítson a gumiabroncsokra, és még időben téli gumikra váltson, hiszen csak így indulhat el biztonságban. A megváltozott körülményekhez csak minőségi téli gumikkal tud igazodni, amelyek több szempontból különböznek a nyári változatoktól. Érdemes részletesen tájékozódnia a tudnivalókról, és megbízható helyről beszereznie új gumiabroncsait, ahol akár kedvezményekben is részesülhet.

Télen az alacsony hőmérséklet mellett számos más tényező miatt is nehezebben járhatóak az utak. Rengeteg mennyiségű vizet, latyakot, és gyakran havat szükséges az autógumiknak elvezetniük a tapadási felület alól. A téli gumik mintázata éppen ezért van ellátva szélesebb csatornákkal, melyek hozzásegítenek a tapadáshoz a csúszós útfelületek esetében is. Anyagukat tekintve pedig lágyabb gumikeverékkel készülnek, amely lehetővé teszi a rugalmasságot alacsony hőmérséklet esetén is. Arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy autónk típusának megfelelő téli gumikat válasszunk, hiszen ha nincsenek egymással harmóniában, nehézségeink adódhatnak. Ha télen nyári autógumikkal indulunk útnak, ahhoz hasonlíthatjuk a helyzetet, mintha hibás fékrendszerrel közlekednénk. Ezen a módon nagymértékben veszélyeztetjük saját és mások biztonságát is. Hosszabb távon minden szempontból gazdaságosabb, ha külön nyári és téli gumiabroncs garnitúrát használunk.

A nagy gumi gyártókkal közvetlen kapcsolatban állva, magas minőségű autógumikat biztosítva állunk rendelkezésére az AR-GO Abroncs Bt. munkatársaiként. Kedvező áron juthat új téli gumijaihoz, valamint más szolgáltatás igénye esetén is a legjobb helyen jár álunk! Az értékesítésen kívül a különféle javítási munkálatokat és más szervizelési munkafolyamatot is felkészülten látunk el. Szerezzen bővebb információt tevékenységünkről, és válassza ki a járművéhez optimális autógumikat a www.ar-go.hu internetes oldalunkon!

Fordítson kellő figyelmet az autógumik épségére, a biztonságos közlekedésre, vegye igénybe akciós ajánlatainkat! Kérdéseivel forduljon hozzánk bátran a 06-1-431-9407-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az argoabroncs@t-email.hu címünkre!