Sajnos baleset bárhol, bárkivel történhet, ennek ellenére mindent meg kell tennünk a megelőzés érdekében. Vannak azonban olyan esetek, amiket nem lehet előre kivédeni, illetve amik pillanatnyi figyelmetlenség miatt következnek be. Nagyon fontos azonban, hogyha valakit közlekedési baleset ér, akkor minden esetben vegyen igénybe jogi védelmet, akár ő a vétlen, akár a vétkes fél.

Ha valaki balesetet okoz, akkor nem elég, hogy meg kell birkóznia a lelkiismeret furdalással, főleg, ha a másik ember súlyosan megsérül, még ezen felül szembe kell néznie a felelősségre vonással is. A gázolásos esetekben például sokszor a gyalogos a hibás, mert az úttestre lépés előtt nem győződött meg róla, hogy nem jön arra semmi. A gázolást okozó sofőr azonban mégis könnyen egy hosszas jogi procedúra közepén találhatja magát. A balesetet követően nyomozás kezdődik, melynek során a rendőrség a helyszínen rögzítettek, a tanúvallomások és a kirendelt szakértő véleménye alapján minden részletre próbál fényt deríteni. A jogi védelem elengedhetetlen minden esetben, mert olyan tényekre, illetve körülményekre hívhatja fel a bíróság figyelmét, amiknek köszönhetően lehet, hogy más ítélet születik az ügy végén. A jogi védelem mellett sokszor megéri még egy független közlekedésügyi szakértő véleményét is kikérni, még akkor is, ha ez egy viszonylag költséges lépés.

Fontos, hogyha jogi védelemre van szükség, akkor csak megbízható, tapasztalt ügyvédet kérjünk fel a képviseletünkre, aki profi az adott területen. Amennyiben ilyet keres közlekedési ügyhöz, a legjobb helyen jár! Az elmúlt években számtalan ügyfelem jogi védelmét biztosítottam, így széleskörű tapasztalattal rendelkezem, főként a közlekedési ügyekben. Ha mellettem dönt, biztos lehet benne, hogy mindent megteszek, és tudásom legjavával fogom Önt képviselni.

Amennyiben kérdése van, illetve jogi védelemre lenne szüksége közlekedési területen, forduljon hozzám bizalommal! Bővebb információért kattintson a www.homokitamas.hu honlapra, illetve mielőbb vegye fel velem a kapcsolatot a 06-76/483-284-es telefonszámon vagy a drhomoki@t-online.hu e-mail címen!