Az optimális fényviszonyok megteremtése a városi közlekedésnek is alapfeltétele, sötétben, ködben vagy éppen zuhogó esőben csak megbízható lámpával szabad útnak indulni. A terepjáró tulajdonosok számára azonban sokkal többre van szükség, mint egy általános használatra szánt gépjármű lámpa. A terepviszonyokból adódóan nem csak sötétedés után vagy szélsőséges időjárási viszonyok között kell gondoskodni a világításról, hanem szinte mindig szükség van rá, nem is egyre!

Természetes, hogy ha az izzó kiég, azonnal cserére szorul, ezért jó, ha mindig van néhány tartalék. Ezen nem érdemes spórolni, hiszen látni és látszani kell a biztonságos közlekedés érdekében, terepre az Osram nagyteljesítményű, figyelemfelkeltő hatású izzói ajánlottak. A komplett gépjármű lámpák kiválasztása azonban már nem ilyen egyszerű, az ugyanis hosszú távra szól és az árakat tekintve is jóval magasabban mozog.

Egy komolyabb meghibásodás vagy sérülés azzal járhat, hogy cserélni kell a gyári alkatrészt, ilyenkor válik szükségesé egy új gépjármű lámpa. Ide tartozik minden, ami az alapvető felszereltség része, fényszóró, helyzetjelző, irányjelző és hátsó lámpa. Ezek azonban önmagukban nem bizonyulnak elegendőnek, szükséges lehet legalább egyféle beépíthető lámpa és kiegészítő világítás is. A legjobb, ha különböző típusokat kombinálunk, így nem maradhat el a fényhíd, de jó, ha van felszerelve két szúrófény elől, valamint egy terítőfény hátul. Az Osram a munkalámpák tekintetében is élen jár, termékei kiváló minőséget képviselnek és változatos kínálatban kaphatóak, így minden egyedi igényre van professzionális megoldás. A hagyományos típus helyett érdemes LED lámpa vásárlása mellett dönteni, ami nem csak energiatakarékos, de a pénztárcát is kíméli.

Ha gépjármű lámpa vásárlás előtt áll, nálunk jó helyen jár! Nézzen körül a 4 wd Profi Shop Kft. webáruházában, hogy bármilyen körülmények között jól lásson vezetés közben! Kínálatunkat a www.4wdprofishop.hu címen érheti el, ahol rendelését is leadhatja, ha már tudja, hogy mire van szüksége. Kérdéseit tegye fel bátran a +36-83-900-030-as telefonszámon vagy az info@4wdprofishop.hu e-mail címen, szívesen segítünk!