A drift egy rendkívül izgalmas és látványos sportág, ami sokak tetszését nyeri el, hiszen a pilóták megmutathatják, hogyan képesek tökéletesen uralni és irányítani autójukat. Egy ilyen sportág esetében nem elegendő, ha valaki magabiztosan vezet, speciális autóra van szükség, a hétköznapi használatra szánt típusokkal ugyanis nem lehet komoly eredményeket elérni. A drift autók többsége komoly átalakításon esik át, nagy figyelmet kell fordítani a futóműre, a motorra és a könnyítésekről sem szabad megfeledkezni. Egy igazán igényes pilóta azonban itt még nem áll meg, és az autófóliázást sem hagyja ki a sorból, amikor felkészül. Miért?

Az autósportok alapvetően a sebességről szólnak, a drift esetében azonban egészen más kerül a középpontba, itt a technika kapja a főszerepet. Fontos szempont a stílus, ez pedig nem csak a vezetés módjában nyilvánulhat meg, hanem az autó megjelenésében is. Az autófóliázás remek megoldás a pilótáknak, hiszen ilyen formában egyedivé tehetik az autót, amivel versenyeznek. A látvány azonban csak egy érv a sok közül, az autófóliázás ugyanis a szponzorok feltüntetésére is alkalmas, ami szintén fontos szempont a versenyeken.

A professzionális fólia óvja az eredeti fényezést, és ha másra van szükség, könnyedén eltávolítható, anélkül, hogy kárt okozna a felületen. Az autófóliázás további előnye, hogy gyorsan megvalósítható és egyszerűen javítható, ha verseny közben esetleg megsérül, vagyis nem kell hosszú időt várniuk a versenyzőknek, hogy birtokba vegyék az autót.

Ha érdekli a lehetőség, az Autodekor.hu Bt. csapatára számíthat! Az autófóliázás Budapest közelében lévő műhelyünkben történik, ahol a legkorszerűbb eljárással és eszközökkel dolgozunk azon, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a végeredménnyel. Látogasson el a www.automatricak.hu weboldalra, ahol részletesen tájékozódhat az autófóliázás menetéről és lehetőségeiről! Forduljon hozzánk bizalommal a +36-30-646-6293-as telefonszámon vagy az info@automatricak.hu e-mail címen, készséggel állunk rendelkezésére!