A hosszú téli pihenőt követően kora tavasszal újra megkezdődik a motoros szezon, ezt pedig rendszerint minden vasparipa tulajdonos alig várja. Természetesen annak érdekében, hogy ne csak élvezetes legyen újra nyeregbe pattanni, hanem biztonságos is, célszerű ellenőrizni a járművet, és ha kell, elvégezni a szükséges teendőket. A motorkerékpár akkumulátor kiemelt figyelmet érdemel ilyenkor, ugyanis általánosságban elmondható, hogy a hosszú leállást követően ezzel szokott gond lenni. Mit érdemes tudni ezzel kapcsolatban?

Azt minden tulajdonos jól tudja, hogy a motorkerékpár akkumulátort tanácsos kiszerelni télre. A szakértők javaslata alapján fagymentes helyen érdemes tárolni, illetve célszerű bizonyos időközönként árammal tölteni. Ha ez elmarad, lehet próbálkozni töltéssel, de nagy eséllyel új motorkerékpár akkumulátor beszerzésére lesz szükség.

Manapság hatalmas kínálatból lehet válogatni, méret és kapacitás tekintetében egyaránt változatos a felhozatal, ezért nem is olyan egyszerű eldönteni, hogy melyik a legjobb motorkerékpár akkumulátor az adott járműbe. Mindenképpen célszerű szem előtt tartani a gyári előírást, ez alapján már le lehet szűkíteni a választékot méretet illetően, illetve azt is tudni lehet, hogy savas vagy zselés típusra van szükség. Aminek ezen felül célszerű figyelmet szentelni a motorkerékpár akkumulátor választásnál, az a nemzetközi cikkszám, amivel pontosan be lehet azonosítani, hogy mire van szükség. Fontos megjegyezni, hogy a teljesítményt illetően így is lehetnek eltérések gyártótól függően, ezért ezt is meg kell vizsgálni.

Amennyiben elérkezett az idő a motorkerékpár akkumulátor vásárlásra, fedezze fel a Re-Cord Agrotrans Kft. webáruházát! Óriási kínálatból válogathat, és egyszerűen, kényelmesen elintézheti a vásárlást a www.olajsziget.hu weboldalon! Ha bizonytalan a választásban, kérje bátran szakértőink segítségét, lépjen velünk kapcsolatba a +36-28-410-366-os telefonszámon vagy az info@olajsziget.hu e-mail címen! Készüljön velünk a tavaszi szezonra!